Vajza bën sherr në stadium, kështu e nxjerr policia (Video)

drunk-lass-evicted-from-football-match-556476_1477395879-2992697Një studente në një ndeshje të futbollit amerikan, ka krijuar disa probleme mes të pranishmëve, kështu duke i bezdisur fansat e futbollit rreth saj Në vend në ngjarjes mbërriti policia dhe i thanë që të largohet nga ulësja e saj, në mënyrë që të merret në pyetje, mirëpo ajo refuzoi, shkruan DailyStar, Sjellja e saj ndaj policisë dhe të pranishmëve eskaloi, pasi ajo filloi t’i bërtasë policisë dhe të rezistojë. Shikoni momentin: