Vajza “barbi” heq makeup-in/ Do të shokoheni nga pamja e saj!


Të gjithë kemi dëgjuar për Valeria Lukyanova, modelja nga Ukraina e cila u bë e famshme falë përmasave të saj të pabesueshme dhe pamjes si kukulla barbi.

Megjithatë, a e keni parë ndonjëherë Valerian pa make- up?

Pavarësisht se ka bërë shumë ndërhyrje plastike për t’iu afruar sa më shumë pamjes së kukullës barbi, asaj i është dashur një punë e gjatë për ta mirëmbajtur veten e saj.

Ajo nuk shpenzon vetëm orë të tëra në ditë për të bërë tualet por mban edhe një dietë strikte. Ndër të tjerash ajo shpenzon orë të tëra në palestër.

Ja sesi duket ajo pa make –up:
1

2