Vajza 3 vjeçare, del nga shtëpia në mes të natës, por ja çfarë ka ndodhur pastaj (Video)


Kjo ngjarje e çuditshme duhet të jetë një mësim i mirë për kujdesin e prindërve ndaj fëmijëve të tyre. Një vajzë e vogël, tre vjeçare kishte dalë nga shtëpia rreth orës 23:00 dhe kishte kaluar nepërmjet një rruge të zënë automjetesh. Atje, punëtori i kishte telefonuar policisë të cilët kishin ardhur menjëherë pas telefonatës dhe e kishin marrë në stacion, ku pas rreth një ore kishin shkuar prindërit e saj. Në debat e sipër mes policisë dhe prindërve, prindërit janë qortuar tej mase për moskujdesin e treguar ndaj vajzës së tyre të vogël.