Vajza 27 vjeçare mardhënie me tre kolegët e punës, ja si e mashtron të dashurin që e do

Tradhëtitë në marrëdhëniet e çifteve gjithnjë e më tepër bëhen pjesë e bisedave dhe thashethemeve.
Mirëpo, ka nga ata persona, të cilëve u ndodh që tradhëtia u kthehet në një hall të madh, pasi dëshirojnë të mos e bëjnë këtë gjë por nuk ndalen dot.
Kështu një vajzë 27-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, jetën e saj erotike me meshkuj. Ajo ka thënë se momentalisht po bën seks me tre meshkuj në punë, edhe pse ka një të dashur që e do shumë.
Rrëfimin e plotë të saj lexoni më poshtë në vazhdim

Vazhdim