Ushtari amerikan dhe nje Irakian provojne forcat e tyre! (VIDEO)

loading...

loading...
Ushtari amerikan dhe nje Irakian provojne forcat e tyre!

Per ta pare videon klikoni me poshte:

http://youtu.be/ok3wz81t-0M

loading...