Urimi i veçantë i Nora Istrefit për Bajram

“Respekt për të gjithë ata që agjëruan muajin e shenjtë të Ramazanit dhe urime festën e Fiter Bajramit”, shkruan Nora Istrefi në urimin për adhuruesit e saj. Këngëtarja nga Prishrina e shoqëron urimin me një foto nga një xhami shumë e bukur.

10536846-346773252153462-1122991010-n