URIME SHQIPTARË: Ja Kush është liruar sot nga burgu, festë për të gjithë

Ballisti, tifozi kuq e zi, Ismail Morina, tashmë është i lirisë, sipas vendimit të marrë nga Qeveria kroate tashmë, bëjnë të ditura burime tona
Lajmi për vendimin për lirimin e Ballistit tashmë është marrë dhe me këtë vendim është njohur edhe familja e Ballistit, bën të ditur ky burim i gazetës, që po ashtu ka qenë i përfshirë për të ndihmuar në lirimin e tij, madje një nga figurat kyqe, por që nuk dëshiron për shkak të funksionit ta bëjë publik identitetin e tij.Sipas këtij autoriteti, meritat për lirimin e Ballistit i ka Presidentja kroate Kolinda Grabar, dhe po ashtu e punës së përbashkët me autoritete të Qeverisë kroate, në mënyrë që raportet e shkëlqyera shqiptaro-kroate të mos cenoheshin….