Urime KOSOVE për liberalizimin e vizave..!! Sapo u be…


Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, do të udhëtojë për Bruksel, ku të mërkurën do të takohet me presidentin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker. Po ashtu aj ka thene se nuk shkoj per palidhje atje urime qytetare te kosoves për liberalizimin e vizave

Siç njofton zyra e kryeminitrit Mustafa, gjatë takimit do të bisedohet për procesin e liberalizimit të vizave dhe proceset tjera integruese evropiane të Republikës së Kosovës.
LALA