Uragani “Irma” niset drejt vilës miliona dollarëshe të Trump, pritet ta hedhë në tokë

loading...

loading...

Uragani shkatërrues “Irma” pritet të përshkojë rrugën drejt vilës miliona dollarëshe të Presidentit të SHBA-ve, Donald Trump.

Vila ndodhet në mes të Karaibeve dhe do të shkatërrohet plotësisht nëse “Irma” e vë para.

The Independent shkruan se stuhia ka arritur në nivelin e pestë të rrezikshmërisë dhe “Le Chateau De Palmieres” është objektivi i saj i radhës.

Gjithsesi, vilat që ka në posedim Trump janë të shumta dhe një më pak nuk i shkakton ndonjë dëm pasurisë së tij multi-miliarda dollarëshe.

loading...