Unaza-vulë që frenon tradhëtinë bashkëshortore

Gjeja e pare qe femrat (te martuara dhe beqare) shohin tek nje mashkull jane duart. Sigurisht, i vezhgojne nese jane te kuruara, gjatesine e gishtave, por edhe nese gishti i unazes eshte i lire apo i zene.

Unaza e marteses ne duar frenon femrat beqare t’u afrohen meshkujve te martuar, por shpesh ndodh qe keta te fundit te heqin unazen nga gishti e ta “flakin” ate ne xhep.

Meshkujt ndoshta jane me te prirur te tradhetojne bashkeshorten e tyre e te “mashtrojne” femrat e tjera me fshehjen e unazes se marteses ne xhep. Per te ndalur kete ka menduar agjencia e prodhimit te unazave martesore TheCheeky.

Unaza e hedhur ne treg nga ajo, ne pjesen e brendshme te saj ka te shkruajtur me koke pushte “Married” (i martuar). Mjafton ta mbash unazen ne gisht per pak kohe dhe shkrimi “I martuar” mbetet e ngjitur ne lekuren e gishtit dhe heqja e unazes e futja e saj ne xhep “nuk pi me uje”.