Uji nxjerr në plazh një krijesë misterioze që po habit të gjithë! (Video)

Një objekt gjigant, për të cilin askush nuk po e di se çfarë është, ka befasuar të gjithë në momentin që deti e nxori në një plazh në Zelandën e Re. Personi i parë që ka hasur në të është Melissa Doubleday, e cila ishte duke shëtitur me veturë afër plazhit në afërsi të Oakland, Melissa ka filmuar këtë krijesë misterioze, të cilën më pas e ka postuar në Facebook, duke ngritur një pyetje interesante – se çfarë është kjo krijesë misterioze. Përveç komenteve të shumta bizare, kishte edhe prej atyre që ishin mjaft serioze dhe të kapshme për trurin e njeriut. Fillimisht menduan se bëhet fjalë për një balenë, por ekspertë pretendojnë se është një copë e madhe druri që ka qëndruar gjatë në det dhe është mbuluar me guaska dhe alga.