UDHËTUAN ME MIJËRA KILOMETRA PËR TË TORTURUAR NUSEN E DJALIT, ARSYEJA DO T’JU RRËQETHË (VIDEO)

A e kishit menduar ndonjëherë se dy njerëz do të përshkonin me mijëra kilometra rrugë vetem e vetëm që të ndihmonin djalin e tyre që të rrinte nusen?
Mos u habisni, por një ngjarje e tillë ka ndodhuur në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Devbir Kalsi, 33 vjeç, dhe prindërit e tij Jasbir, 67 vjeç dhe Bhupinder Kalsi, 61 vjeç, u arrestuan pasi gruaja e tij Silky Gaind, 33 vjeç, u gjet e rrahur keq dhe e mbajtur mbyllur kundër vullnetit të saj. Autoritet u vunë në dijeni, pasi gruaja telefonoi prindërit e saj, edhe ata në Indi, për t’u treguar që ajo ishte rrahur nga burri i saj dhe nga familja e tij. Kur oficerët mbërritën, ata e gjetën derën e bllokuar dhe dëgjuan viktimën që thërriste policët që të shpëtonin atë dhe fëmijën e saj. Rrahjet vazhdonin ndërkohë që gruan e kishin mbyllur në dhomën e saj. Pas ndërhyrjes së policisë të tre dhunuesit mund të kthehen përsëri në Indi.
Ndiqeni videon më poshtë.

Video Link