Ua lexon mendjen nëpërmjet Facebook-ut: Videoja që është parë nga mbi 20 milionë njerëz! (Video)

lessi-780x439

Lasse Balama në Facebook ka postuar një video, sipas së cilës ai pretendon se ua lexon mendjen.

Sipas edhe asaj që mund të shihet, videoja është shikuar mbi 20 milionë herë dhe ka arritur gati në 90 mijë LIKE, transmeton Telegrafi.

Në fillim të videos ai do t’iu lusë që në shpejtësi të përgjigjeni në disa detyra të thjeshta matematikore.

Në fund ju duhet të mendoni një numër.

E nëse ai e qëllon numrin tuaj të menduar, domethënë që ua ka lexuar mendjen.

Pas kësaj, nëse ai vërtetë ka arritur tua lexojë mendjen, Lasse u lutet që ta shpërndani videon e tij.