U sulmua nga një tigër 23 vite më parë, ja si duket sot ky burrë

Një histori që i ka të dyja, fatin dhe ndëshkimin. Fatin se ky burrë i ka mbijetuar një sulmi të tmerrshëm nga një tigër, 23 vite më parë, dhe ndëshkimi ka të bëjë me faktin se ai është i shpërfytyruar dhe nuk mund të jetojë lirisht si gjithë të tjerët.Hashmot Ali, 45 vjeç, nga Banglandeshi, humbi thuajse të gjithë fytyrën pas sulmit nga tigri, dhe pas përpjekjeve për t’u kthyer në normalitet përmes ndërhyrjeve kirurgjikale per me shum detaje foto dhe video….Vazhdo leximin në linkun më poshtë
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim