U strehua në qendrën sociale në Tiranë, ja çfarë bën amerikani i pastrehë… (VIDEO)


Ky është djali amerikan, i cili dy ditë më parë u strehua në një nga qendrat sociale në Tiranë. Trevor u gjet ditën e diel tek rruga e “Kavajës” në Tiranë, teksa i binte kitarës për të fituar për para. Ai thotë se gjendet në Shqipëri prej dy javësh, pasi ndaloi për disa kohë në Serbi. Trevor nuk ka banesë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ka vendosur ta sigurojë jetën me kitarën e tij nëpër botë. Bashkia e ka strehuar tek qendra sociale në Kombinat “Të qëndrojmë së bashku”. Në një video të siguruar nga BalkanWeb i riu amerikan me kitarën e tij në dorë këndon këngën, “Otherside” të grupit të njohur, Red Hot Chili Peppers”. Thjeshte një djalosh artist, të cilit i pëlqen të promovojë veten nëpër udhët e Botës me kitarën e tij, që nuk e ndan nga vetja.