“U qeth tullace” dhe i dërgoi foto të dashurit, reagimi i tij e la të habitur

Një vajzë nga SHBA vendosi “të rruante” pjesën e përparme të kokës e më pas fotot t’ia dërgonte të dashurit të saj.

Ajo e bëri të mundur efektin e dëshiruar me anë të një aplikacioni, i cili e bënte të dukej vërtet sikur ishte qethur në mënyrë që të tmerronte të dashurin e saj.

Djali reagoi shumë keq kur e pa dhe nga bisedat i rrëfen se nuk po u besonte syve e dëshironte që gjithçka të ishte një ëndërr.

Amanda vazhdoi të tallej me të derisa i tregoi të vërtetën dhe shpëtoi nga ndarja.