U ndanë dhe burri i mori telefonin me dhunë, gruaja e rreh keq në mes të Kavajës (VIDEO)

Ndodh shumë herë që zënkat familjare të dalin edhe jashtë mureve të shtëpisë dhe kështu gjithë lagjja e kupton se cili ishte problemi familjar.
Në Kavajë qytetarët kanë parë një skenë aspak të hijshme në rrugë, teksa një çift po zihen me njëri-tjetrin për shkaqe banale dhe kështu kanë dhuruar “show” për kalimtarët.
“Përshëndetje JOQ! Këtu jemi në Kavajë dhe këta të dy janë ndarë më njëri-tjetrin, por ky i mori telefonin ish-gruas dhe kishin shumë që po ziheshin, por nuk e filmova dot që nga fillimi”, përfundoi qytetari për JOQ, i cili na përcjell dhe pamjet.
Shkaqet që çojnë në zënka janë të shumta, por sipas studimeve shkaku kryesor që vazhdon të jetë i pranishëm në çdo marrëdhënie është gjendja ekonomike.
Më poshtë ju ftojmë të shihni pamjet e sherrit.

VIDEO