U kap duke kryer marrëdhënie me nxënësin në avion, e pëson mësuesja

Historia e nxënësit dhe mësueses që u kapën në avion duke kryer marrëdhënie po vazhdon të dominoj britanike.

Së fundmi djali 16-vjeçar ka thënë se para se të kryente marrëdhënie me mësuesen e fizikës kishte konsumuar shishe të vogla me verë.

Klasa po udhëtonte me mësuesen për në një ekskursion në Afrikë. Edhe babai i djalit ka dhënë një intervistë.

Nuk doja që ajo të humbiste vendin e punës, por nuk kishte abuzuar vetëm me djalin tim. Me të vërtetë isha unë ai që e kallëzoi në polici, por nuk doja që ajo të humbiste karrierën e saj.

Djali im është i ri dhe është normale që të udhëhiqet nga instinkte të gabuara, por ajo duhet ta kishte ndaluar”,- ka thënë babai.

Eleanor Wilson u pushua dy ditë pasi babai i djalit ngriti padinë nga shkolla ku punonte në Bristol.