U fut në dush, tmerrohet 24-vjeçarja kur kupton se po e filmonte …

Një turiste ka mbetur e shokuar teksa ishte duke bërë dush në dhomën e hotelit. Ajo gjeti rojën e sigurisë duke e filmuar. 24-vjeçarja, Laura Meakin ndodhej në dhomë pa të dashurin e saj dhe roja ka përfituar nga kjo gjë. Pasi e kanë marrë në pyetja roja ka thënë se ishte futur në dhomë për të pirë një cigare.Më vjen keq më vjen keq më tha, kur kuptoi se e pashë. Pastaj iku me vrap”,- ka thënë Laura gjatë dëshmisë së saj.Pas kësaj Laura ka njoftuar policinë dhe janë dashur 15 efektivë për të arrestuar rojën. Mësohet se hoteli ku po pushonte Laura me të dashurin e saj ka marrë një gjobë goxha të madhe