U dogj me qumësht dhe po lufton me jetën, i ati apel për ndihmë: Altea 2 vjeçare duhet të jetojë

Altea 2-vjeçare është djegur me qumësht në të gjithë trupin dhe tani po lufton me jetën në QSUT.
Prindërit e saj bëjnë apel për ndihmë që e bija të mund t’u mbijetojë plagëve të marra. Babai i saj Shefit Jubi ka hapur një llogari bankare te Raiffeisen. Të bëhemi të gjithë bashkë dhe të kontribuojmë për të shpëtuar jetën e Alteas së vogël.

-NR. i celularit të babit: 0697577821

-NR. I llogarisë te Raiffeisen: AL35202112400000000001291920