U aksidentua dhe në spital i vajtën gruaja dhe dashnorja, si përfundoi gjithçka?

Gjëja më e tmerrshme për një amerikan nuk ishte të bënte një aksident, por pasi të shkonte në spital të takohej e dashura dhe dashnorja e tij.

Në fakt kjo ide, e cila mund të quhet me të vërtetë epike, u erdhi miqve të tij.

Njëri njoftoi gruan dhe tjetri dashnoren, por kur e kuptuan atë që mund të ndodhte ishte tepër vonë.

Gruaja vjen dhe ulet në ndjenjëse, por habitet kur dashnorja e tij vjen dhe thotë se është partnerja e të aksidentuarit.

Takimi epik është si më poshtë, me anë të fotove, për shkak se video është hequr nga rrjetet sociale.