Turqit habitin shqiptarët, ulen këmbëkryq në urban dhe ja çfarë bëjnë (VIDEO)

screenshot-5_1476707644-349355Disa turistë turq kanë habitur shqiptarët që udhëtonin në urbanin e linjës Linzë. Ata kanë hipur në urban dhe janë ulur këmbëkryq. Të habitur nga ky veprim, shqiptarët janë fokusuar tek ata, për të parë se cili ishte veprimi i radhës. Turqit kanë nxjerrë një palë letra bixhozi dhe kanë filluar të luajnë me njëri-tjetrin. Veprim ky që ka habitur të gjithë të pranishmit, të cilët nuk kishin hasur ndonjëherë një skenë të tillë.