Turpërohet Welbeck, driblimi më i shëmtuar (VIDEO)

Në ndeshjen miqësore kundër yjeve të Tajlandës, të cilën Manchester United e humbi me rezultatin 1-0, talenti i “Djajve të Kuq” Danny Welbeck, u bë “gazi i botës” për pak çaste.

Anglezi mori topin pranë flamurit të këndit dhe përballë një mbrojtës kundërshtar tentoi driblimin por jo vetëm që një gjë të tillë nuk e arriti dot por u turpërua.

Megjithatë, Welbeck gjithçka e kaloi me një të qeshur ironike.