Tuneli i seksit në Shqipëri

bulqize-Tuneli-i-Qafe-Buallit1-620x465-620x358
Vijimi i hetimeve për rastin e Bulqizës, ku 30-vjeçari Havalja kreu marrëdhënie seksuale me 13-vjeçaren Doga, i ka befasuar efektivët.
Teksa hynë në Tunelin e Qafë-Buallit për të vijuar hetimet për zbardhjen e ngjarjes, ata gjetën një tjetër çift që kryenin marrëdhënie seksuale.

Çifti që policia nuk e ka njohur, ashtu gjysmë të zhveshur, ia kanë mbathur me vrap, duke dalë nga tuneli dhe duke u ngjitur në pyll.

Ky tunel,- thanë qytetarë të Bulqizës,- është ndërtuar muaj më parë në shërbim të Rrugës së Arbërit. Ai nuk është vënë në funksion dhe tani shërben për çiftet që hyjnë aty për të kryer marrëdhënie seksuale, në mënyrë të fshehtë. Ky tunel duhet të ketë roje ose duhet të bllokohet deri kur të vihet në punë”.