Tuna shperthyese (Foto)

tuna11 tuna22Ajo di të bëj për vete te gjithe qoftë meshkujt, por edhe femrat si me këngë ashtu edhe me pamje. Këngëtarja e njohur Tuna Sejdiu vazhdon te jetë pjesë e spektaklit X Factor dhe me skuadren e saj po korr shumë suksese.

Ndonëse publikut te saj i mungojnë këngët e Tunes, pritet qe pas përfundimit te spektaklit ajo të vazhdojë realizimin e projekteve muzikore.

Te gjithë do e kishin lakmi këtë aparence të këngëtares se njohur e cila përveç talentit ka edhe pjesën femerore me te cilën josh meshkujt dhe bën xheloze femrat…