Tuna më e bukur se kurrë

tuna[1]Këngëtarja maqedonase,Altuna Sejdiu gjatë ditës së djeshme përjetoi emocione të shumta, në ekranin e Tv Klan.Ajo gjithmonë duket bukur dhe njëkosisht shumë provokuese.

Ndërkohë, në mbrëmjë, Tuna iu gëzua suksesit të Arilënës, mentore e së cilës është ne X Factor Albania.