Tuna mbështillet me flamur

tuna-300x214Këngëtarja shkupjane, Altuna Sejdiu-Tuna, ka bërë një foto me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë, ndërsa është mbështjell e tëra me flamurin kuq e zi.Ndoshta është kjo hera e parë që ajo mbulohet, pasi zakonisht jemi mësuar ta shohim mjaft të zhveshur e provokuese. Por, e vërteta është se e kuqja i shkon shumë, dhe duket mjaft bukur me flamurin shqiptar. (ORAinfo)