Tuna kopjon shumë prej të tjerave…

showbiz-tuna_793449567Këngëtarja Atuna Sejdiu e cila këtë sezon ka qenë padyshim njëra ndër këngëtaret më të angazhuara dhe më të përfolura e sidomos për këngën më të fundit Fenix, del se kopjon prej tjerave edhe pse në këngë që në fjalët e para thekson ‘dallon shumë prej tjerave’.

Veshja në këtë foto është përzgjedhja e dytë që Tuna e ka kopjuar… Ajo si pikë frymëzimi ka pasur këngëtaren Niky Minaj.