Tuna kërkon që ky X Factor të jetë i asaj

388475_10151375224897358_601140486_n“Tuna shtyp butonin “pause” (apo “standby”) për vete dhe një fast forëard për Arilenën. Në këto pak ditë që kanë ngelur deri në finalen e X factor, harroni Tunën dhe përqëndrohuni te Arilena.

Vota juaj për Arilenën është votë për Tunën. Nese për ju Tuna është nr. 1 bëjeni Arilenën nr.1 të edicionit të dytë të X factor. Sepse Tuna kërkon që ky X factor të jetë I ASAJ Sepse Arilena e meriton!”

Per keto pak dite qe kemi deri ne finalen e X-Factor e gjithe hija ime eshte tek Arilena. Arilena eshte ylli im. Vota për Arilenën është votë për Tunën.

Nëse për ju Tuna është e para, atehëre vetëm ju e bëni Arilenën të paren. VOTO edhe ti! Tuna ju kërkon që ky X-Factor të jetë I ASAJ, kush tjetër përvec Arilenës?