Tuna flet si nje tironse

tunasejdiu“Sidoqoftë, ‘e nderuara’ Polici shqiptare, korruptoni pak me shije dhe lezet”, ka shkruar këngëtarja shkupjane në faqen e saj në “Twitter”.

E ka pasur fjalën për policinë e Shkodrës, ku ajo ka qenë në një koncert në qytetin verior të Shqipërisë. E, në fakt, si duket ajo ka marrë ndonjë gjobë apo ia kanë falur, se mos ndoshta ka dhënë ndonjë para.

Por, ajo që na bën përshtypje, është fjalori i saj në versionin e shprehjeve të tiranasve, ku si duket, qëndrimi i saj në Tiranë e ka bërë të veten. M.GJ.