Tuna feston përkrah Cozman

Tuna, ka festuar ditëlindjen e 28-të. Ajo momentalisht po shijon suksesin e super hitit “Fenix” në bashkëpunim me të dashurin e saj Cozman, ka zgjedhur një mënyrë shumë familjare për ta pritur ditëlindjen.

Tuna e ka pritur ditëlindjen në mesin e familjarëve dhe të dashurit të saj 27 vjeç, Cozman, ku shihej një tortë krahas buzëqeshjes së këngëtares seksi dhe reperit, buzëqeshje që më shumë se asgjë tjetër tregon sinqeritetin e dashurisë së tyre,transmeton indeks.

Tuna e ka marrë edhe emrin tjetër artistik ‘zogu’ pas gjesteve kontraverse në klipin “I Asaj” e që vazhduan edhe në videoklipin “Fenix”./LajmeOnline/