Tuna – dhe trupi i saj në të kuqe

Është folur shumë për Tunën këto kohë dhe në fakt duket se edhe ajo ka dashur që të flitet për të. Ajo është një nga këngëtaret që prodhon shumë lajm, pasi di se si të tërheqë vemendjen. Verën e kaluar Tuna i shokoi të githë teksa bënte gjeste intime në klipin e saj “I asaj”, aq sa i vunë edhe nofkën “Zogu”.
tunaseksi