Tuna dhe fama e kësaj vere si në përralla

Madje, siç e shihni edhe në foton tjetër, me shaka ajo ka hipur në këtë avion të improvizuar dhe ka nisur udhëtimin, siç bëjnë VIP-at me famë botërore me avionë privatë.

Tuna dhe fama e kësaj vere si në përralla

Duke qenë një nga këngëtaret e cila po fut më shumë para në xhirollogarinë e saj, i duhet të lëvizë edhe me pamjen.

Ja ku vjen ajo në një formë Shakire, madje po e ndihmojnë aq shumë kaçurrelet e saj, saqë kur nuk ka se çfarë të thotë gjatë një koncerti me plot njerëz, ajo tund flokët.

Të mos ishte pak më e plotë kur e shohim me këto flokë, do ta ngatërronim me Elenën e “BB6”. Tuna, siç ju kemi thënë, nuk ka ditë dhe natë që nuk këndon në një koncert në Kosovë, dhe me “ZOGUN” e saj po e jeton famën si në përrallë këtë vit.

Madje, siç e shihni edhe në foton tjetër, me shaka ajo ka hipur në këtë avion të improvizuar dhe ka nisur udhëtimin, siç bëjnë VIP-at me famë botërore me avionë privatë.