Truproja i “fut duart” Rita Orës…

Nuk kuptohen mirë arsyet e këtij meraku të rojeve të saj, megjithatë ndoshta kjo bën pjesë në detyrat që përgjithësisht ekipe të tilla i kryejnë me rigorozitet dhe saktësi.

Zmadho fotografinë

Truproja i “fut duart” Rita Orës...

Ndërsa dilte nga një lokal nate, Rita Ora është fotografuar ndërsa ishte nën shoqërinë rreptë të truprojave.

Nuk kuptohen mirë arsyet e këtij meraku të rojeve të saj, megjithatë ndoshta kjo bën pjesë në detyrat që përgjithësisht ekipe të tilla i kryejnë me rigorozitet dhe saktësi.

Por roja në fjalë gjithsesi përveç merakut ka treguar edhe një zell të tepruar pasi e ka përfshirë shumë nga afër 22 vjeçaren kosovare sa që dikush me të drejtë mund të mendojë se ai ka “përfituar” ca për te marrë një shije më shumë nga detyra e tij.