TRONTITET Kosova…Kengtarja Shqiptare thot se Shqiptarët e Kosovës janë të përzier me racën sllave


Aktorja dhe këngëtarja Shota Baraliu, ka kërkuar falje gjithë shqiptarëve pas një deklarate që ka dhënë.

Shota në një intervistë për Magazina.al, ka kërkuar falje pas një deklarate që ka dhënë në një emision televiziv e që kishte nxitur reagime të shumta.Ajo kishte deklaruar se shqiptarët e Kosovës janë të përzier me racën sllave, duke thënë se një përqindje e madhe e shqiptarëve të Kosovës kanë martesa të përziera me serb e boshnjak.

Në intervisten për Magazina.al, Shota ka thënë se deklarata e saj është keqkuptuar pasi qëllimi i saj nuk ishte të thoshte se kosovarët janë të përzier më sllavë.

“Më vjen shumë keq që jam keqkuptuar, doja të thoja kemi dhe martesa të përziera një perqindje e vogel.. por me shpetoi goja thash përqindje e madhe. Më vjen shumë keq që ka ndikuar për të keq kjo deklarat e imja.. dhe sinqerisht jam ndier shumë keq.. duke pas parasysh që populli im më vlereson, nuk dua të zhgenjehet me mua.” ka thënë Shota për Magazina.al

Intervista e plotë do të publikohet sot gjatë ditës e ku Shota, ka folur më shumë rreth projektit të saj për komunitetin LGBT, dashurinë dhe mashkullin ideal, orientimin seksual, e shumëçka tjetër./Magazina.al/
KOSOV