Tronditëse! Fakte për ancient aliens – profetët dhe profecitë (video)

alienNjë nga dokumentarët më të vlefshëm dhe më të mirë, përsa i përket fakteve dhe të dhënave rreth alienëve që nga thellësia e lashtësisë, bibla, Krishti, profetët dhe profecitë e tyre.
Mos e humbisni!

– A ishte Apoloni jashtëtokësor?
– Nga kush i mori urdhrat Moisiu me brirë?
– Kishte Nostradami qasje në informacione sekrete, që u fshiheshin masës?
– Ishin Perënditë e profetëve dallgë të fantazisë së paraardhësve tanë, apo mos vallë ekzistuan në të vërtet?
– Ishin profetët e lashtësisë në të vërtet Engjëjt e Perëndisë, apo mos vallë parashikimet dhe dijet e vinin nga burime edhe më të mistershme që nuk i përkisnin planetit tonë?
Gjatë gjithë harkut kohorë të njerëzimit, ekzistuan njerëz të cilët u quajtën “Engjëjt e Perëndisë”, por dhe parashikues që ndan me të gjithë vizionet e së ardhshmes…