Tronditëse! Del në sipërfaqe qyteti i zhdukur para 25 vjetësh…

Qyteti-1


Këtu e tre dekada rresht, qyteti i braktisur i Epecun në Argjentinë ishte i zhytur në ujë, për pasoj të shirave të shumtë dhe të një përmbytje në vitin 1985!
Kështu, ujërat pas shumë vitesh u tërhoqën dhe qyteti, që dikur kishte më shumë se 1.500 banorë u shfaq në sipërfaqe.
Dukuria ka befasuar miliona njerëz.