Tronditen banorët, ç’po ndodh në Kamëz? Çahet toka dhe përthith brenda makinën

14542877_1194065837318685_2041616425_n-680x350NJË RAST SHUMË I ÇUDITSHËM KA NDODHUR PARA PAK MINUTASH NË KAMËZ, KONKRETISHT NË ZONËN E QUAJTUR “VALIASI I RI”. RRUGA E SHTRUAR ME ASFALT ËSHTË ÇARË DHE KA PËRTHITHUR BRENDA MAKINËN.

NUK DIHEN ARSYET DHE RAPORTUESIT NUK JAPIN SHUMË DETAJE NË LIDHJE ME NGJARJEN. POR, PARAPRAKISHT MENDOHET SE RRUGA TË JETË ÇARË NË KËTË MËNYRË, SI PASOJË E MOTIT ME RESHJE TË VAZHDUESHME GJATËS NATËS QË LAMË PAS. VLEN PËR TU PËRMENDUR SE FILLIMISHT BANORËT JANË TREMBUR SHUMË, KUR PANË TOKËN TË ÇAHEJ.14569079_1194065817318687_1696793194_n

14542877_1194065837318685_2041616425_n