Trendi i fundit është ai i konturimit të qafës!

konturimi0qafes

Kjo është metoda e re e manisë së konturimit…

Në rast se keni menduar se kemi arritur kulmin e konturimit , tani po vjen një trend i ri i konturimit të një pjese tjetër të trupit tuaj , hijëzimi me bronzë për theksimin e qafës suaj.

Në llogarinë YouTube për stilimin e flokëve dhe grimit, është postuar një tutorial për konturimin e qafës, që ka bërë gjiron e botës duke e përfolur këtë teknikë të re – për vet faktin se është me të vërtetë e pakuptimtë dhe e çmendur.

Thuhet se konturimi i qafës ju jep “ pamje të qafës më të hollë dhe më të këndshme për kapjen e flokëve”.

Përderisa do ndjeheni mirë gjatë shikimit të videos në YouTube rreth konturimit të qafës, po ju japim një këshillë: Nuk keni nevojë të krijoni një pamje të rrejshme që të dukeni me qafë më të hollë. Ju thjeshtë realisht nuk e keni, mos u shtirrni me gjëra artificiale.

Për më tepër, procesi duket shumë i çrregullt. A dëshironi në të vërtetë që tërë rrobat tuaja të bëhen me makeup vetëm që të dukeni më këndshëm – në foto? Ju e dini se sa vështirë hiqet bronzi pastaj, do ta ngarkoni veten duke u munduar pa nevojë.