Tregim erotik: Ja çfarë tmerri më ndodhi mbrëmë, kur shkova për të fjetur me kunatin tim, pasi burri është në Itali dhe u frikësova nga…

Sedita. Ajo ka trupin epshor të një pele. Sigurisht ky krahasim nuk është i plotë sepse në shtrat nën duart e mia ajo është një mace, por, oh kur ajo i lëviz vithet ndërsa ecën zhveshur majë gishtave në dhomën e hotelit duket sikur bota po shkundet.

Nuk mund t’i rezistoj asaj…Elefanti im, siç i pëlqen asaj të ma thërrasë k…, është dru prej pamjes… Unë ngrihem. Dëshira për ta pasur është e tëmerrshme.

I afrohem nga pas ndërsa ajo po mbush një gotë me ujë dhe ajo më ndjen mes vitheve… -Sërish?!, thotë dhe buzëqesh. Unë e shty pak drejt…