Tre vjet në pritje të një fëmije, vdes 6 muaj pasi e sjell në jetë

Një grua e cila zbuloi se kishte vetëm pak muaj jetë pasi solli në jetë fëmijën të cilin iu deshën tre vjet për të ngjizur, humbi jetën një formë agresive kanceri duke lënë pas të birin dhe bashkëshortin.

Rebecca Hyndman, nga Auckland, Zelandë e Re, e humbi betejën e saj me sëmundjen e tmerrshme mëngjesin e sotëm, duke ikur nga kjo botë paqësisht më bashkëshortin e saj në krah, 6 muaj pasi solli në jetë djalin e tyre Ben.gruaja1