Tre të rinjtë sfidojnë ‘lali Erin’, në majë të Dajtit xhirojnë këtë video të veçantë (VIDEO)


Tre të rinjtë nga kryeqyteti, nuk kanë marrë në konsideratë paralajmërimin që ka bërë kryebashkiaku Erion Veliaj për të mos u ngjitur për momentin në malin e Dajtit për shkak të rrezikshmërisë që paraqitej nga bora e madhe. Ata kanë sfiduar të gjithë, duke u ngjitur në majën më të lartë të Tiranës dhe duke xhiruar edhe një vide, ku duket bora pothuajse gjysmë metri.