Tre persona në një tualet/ Përdoruesit zgjedhin “misterin”, ja ç’po ndodh aty brenda

Kjo foto e tre personave që po qarkullon në internet së fundmi, të kapur “mat” në tualet është duke brë xhiron e rrjetit.

Përdoruesi me emrin “Natrioshka” në Twitter ka shpërndarë foton dhe nuk e priste që do të kishte një impakt kaq të madh sa do të bëhej virale dhe do të shpërndahej në rrjet.

Kanë qenë të shumtë përdoruesit që kanë dashur t’i japin zgjidhjen se ç’po ndodh aty dhe fotot shpjeguese janë të papara.

Shikojeni më poshtë: