Tre hajna kryejnë vjedhje 6 milionë dollarëshe në New York (Video)


Tre hajdutë kanë kryer një vjedhje spektakolare në New York natën e Vitit të Ri. Hajdutët u ngjitën në katin e gjashtë të ndërtesës dhe me mjete të forta arritën të zbrazin kasafortën me para dhe stoli në vlerë 6 milionë dollarë. Kamerat e sigurisë në KGL Holgind e kishin xhiruar momentin e vjedhjes por që aksioni u krye aq shpejt sa që nuk iu dha mundësi as policisë për t’i kapur ata.