Transmetim direkt i ekzekutimeve me vdekje ne Kine (Video)

images

 

Kina ekzekuton katër të huajve të akuzuar për vrasjen e 13 marinarë kinezë në lumin Mekong. Zoti Notorious drogës ekzekutohet nga Kina mbi Mianmar zotërinë ‘Golden Triangle’ drogës ekzekutuar në Kinë për 13 vrasje Një udhëheqës i bandës famëkeqe dhe të drogës zotëria nga Myanma ishte në mesin e katër të huajve ekzekutuar në Kinë të premten, duke shënuar herën e parë Pekini ka ekstraduar, u përpoq dhe vënë në vdekje shtetasve të huaj. Naw Kham dhe tre bashkëpunëtorët nga Tajlandë dhe Laosi janë dhënë një injeksion vdekjeprurës në kryeqytetin e provincës Yunnan, Kunming, vonë pasdite e premte. Tags: Extra drogës Zot, zotëria e drogës ekzekutuar, myanmar drogës zotëria, Mianmar drogës zotëria ekzekutuar në Kinë, ekzekutohet drogës Baron, live tv drogës Baron ekzekutuar, porcelani drogës Baron, karteli i drogës porcelani, porcelani drogës zotëria, ekzekutimi jetojnë tv, drogës vrasja zoti 13 peshkatar, zotëria e drogës 13 vrasje, droge baron 13 vrasje, bandës droge ekzekutohen në Kinë, jetojnë ekzekutimi porcelani, drogës ekzekutimi karteli, karteli i drogës lajme, ekzekutimi i anëtarit kartelit, kartelet e drogës, luftës videos karteleve ekzekutimet, ekzekutimit kartelit sharrë elektrike me zinxhir, video karteleve , videos vrasjen kartelit, pa zinxhir ekzekutimi, karteli vrarë, kasetë video kartelit ekzekutimet, karteli video narko karteleve, narko kartelit, zinxhir pa, kartelet meksikan video, kartelit të narko kartelit, meksikan zetas, anëtarët e kartelit meksikan, ekzekutimet liveleak kartelit, graphic video karteli ekzekutimet