Tragjike, qente shqyejne per vdekje nje adoleshente 14 vjecare (Video)

loading...

vajza-dhe-qeni

loading...

Policia ka arritur të eleminojë të pesë qentë megjithëse do të dalë me një dekratë të plotë për vdekjen e vajzës pas përfundimit të autopsisë.

loading...