Tragjedi në ditën e dasmës. Aksidentohet dhëndërri, një person vdes! (Foto)

Rrugët e Kosovës po vazhdojnë të jenë të kobshme për qytetarët.
Para disa minutav ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku në autostradën Prizren-Merdarë.
Sipas informacioneve që ka Magazina.al, në këtë aksident ka humbur jetën një person dhe një tjetër është lënduar.
Në Aksidentin me fatalitet janë përfshirë disa dasmorë, ku dhëndërri është aksidentuar me të vëllain,