Tradita perverse: Nusja dhe dhëndri bëjnë seks në sy të dasmorëve (Video, +18)

n_1468741014-1902983Ky është momenti kur një dhëndër dhe nusja e tij e bëjnë në sy të të ftuarve. Në fakt, kjo është një traditë e çuditshme në disa zona të Kinës. Një prej të ftuarave madje kontrollon me dorë nëse ka vërtet penetrim.