Tradhton gruan, rrihet nga ajo, vjehrra dhe jo vetëm (VIDEO +16)


Kjo video tregon momentin kur një femër bashkë me të ëmën, kap burrin me dashnoren. Ata ishin në momente intime kur u kapn “gafil”. Gruaja dhe nëna e saj nisën të sulmojnë burrin tradhtar, por atyre iu bashkua edhe dashnorja. “Ti më the që ishte beqar, maskara”, i thotë ajo dhe e godet. Ngjarja ka ndodhur në provincën Fujian në Kinë.