Torta, sherr edhe në Kinë. VIDEO

Një tortë tetë metra e gjatë, e ofruar falas në qendrën tregtare “Jining Guihe”

torta_sherr_edhe_ne_kine_video

Një tortë tetë metra e gjatë, e ofruar falas në qendrën tregtare “Jining Guihe”, në Kinë, ka shërbyer si “mollë sherri” mes klientëve. Mijëra persona,

të vendosur më parë në rresht, në momentin e prerjes së tortës janë turrur për të marrë ëmbëlsirë, duke shkaktuar një përleshje të pakontrollueshme dhe brenda dy minutash nuk ka mbetur asgjë nga torta.